Alla kristna behöver gå bibelskola! Vilken ska du gå?

Vi erbjuder en stor bredd av bibelskolor med lite olika upplägg och lite olika inriktning. I Mariannelund har vi en stor bibelskola med internat. I Stockholm och Göteborg har vi bibelskolor i samverkan med flera olika församlingar. Och på Cypern har vi en internationell bibelskola. Här kan du klicka dig vidare till de olika kurserna för att hitta den som passar just dig. Välkommen med din ansökan!

Bibelakademin UppsalaBibelskola SthlmBibelskola VästDreamcenter BibelskolaEquip CypernVinga Bibelskola GöteborgHillsongIBIOSMariannelunds bibelterminerMission One Eleven

Praktik i församling

Om du önskar gå en praktik inriktad bibelutbildning så är Teamträningsskolan (TTS) något för dig. Den finns i fyra regioner, norr, söder, öst och väst. Välkommen att kolla in den!

TTS

Praktik utomlands

Är du intresserad av praktisk kristendom utomlands. Vi har bibelutbildningar med praktik utomlands. Det är Testa Mission och Mission SOS som utgår från Sverige och Equip for Impact som utgår från Cypern.

Testa MissionEquip for ImpactSOS Mission Bibleschool

Vill du bli pastor eller fördjupa teologi?

På Akademi för ledarskap och teologi (ALT) kan du läsa en pastorsutbildning eller läsa teologikurser. Man kan läsa både på heltid och deltid. Det finns fördjupningsspår både för diakoni (DIOS) och mission (PROMIS).

ALTLördagskurser